05.02.2014

Secretele de consum de uz casnic: Frigiderul consuma mai mult decat un televizor

Frigidere sunt cele mai scumpe aparate, urmate de mașini de spălat și televizoare

Frigiderul este cel mai consumator aparat de energie în casă
LG FRIGIDER


Când vine factura de telefon de acasa este ușor de verificat. Amintiți-vă, atunci când am sunat la numărul cu tarif special care suna sau doua ore cu partenerul meu din străinătate, de fapt a avut loc. Și dacă nu are loc ușor și simplu să se plângă la operatorul de telefonie relevant. Dar cu factura de energie electrică care nu se întâmplă. Tot ce rămâne în mâinile proprietarilor este de a reduce consumul, dar, în general, este necunoscut ceea ce declanseaza cheltuielile electrice. Dacă am pus trei șaibe în loc de cât de mult am încărcați primirea?

Cât de mult cheltuielile în cazul în care un facem pește la cuptor în loc de prăjire? De ce nu încărcarea la factura electric? factura de energie se mută într-o nebuloasă. Nu numai pentru că impozitele și concepte straine pentru consumator, ca moratoriul nuclear sau prime cărbune, incluse, deoarece proprietarii nu au nici o modalitate de a dovedi că consumul său a fost mai mică decât marca putere companie distribuitor. Pentru a clarifica această confuzie IDEA ( Institutul pentru Diversificarea și Economisirea Energiei) a studiat comportamentul gospodăriilor spaniole și consumul de energie pentru un an. Ei au descoperit ca un mediu spaniol va consuma 10,521 kWh pe an (0038 TJ), și că jumătate din toate cheltuielile pe care ia este nevoie de căldură cu 47% din total. Un alt 21,7%, este consumată de aparate, de încălzire a apei este cheltuit 18,9%, 7,4% fierte, ia becuri și furtunuri 4,1% și 0,8%, cu aer condiționat.

Frigider, consumatoare de electricitate

Printre aparatele, frigidere sunt cele mai abuzat, cu 30,6% din total. Mai mult chiar mașina de spălat și televizor împreună.
Toate celelalte dispozitive genera o cheltuială moderată. Televizoare consuma 12,2%, mașini de 11,8% de spalat, cuptoare (8,3%), calculatoare (7,4%), congelatoare (6,1%), mașini de spălat vase (6,1%), și uscare (3.3%).
Vampir Ascuns

Punct roșu care ne spune că nu ne-am oprit televizorul, celebrul "stand by" sau consumul de energie în modul standby de diverse dispozitive electronice, se comportă ca un vampir tăcut. Deși noi credem că aparatele noastre sunt off, de fapt, încă consuma.Deșeurile de aparate electrice de pe "stand by", ajungând la aproape 7% din total, depășind cu mult consumul în refrigerare și echivalate cu cele pentru mașini de spălat.
Umezeala declanseaza consum

În pregătirea acestui studiu, consumul a 200 de gospodării a fost examinată în trei zone climatice diferite din regiunea mediteraneană -200 200 în zona continentală și 200 de pe coasta Atlanticului. Diferențe de cheltuieli sunt remarcabile.
De exemplu, sa descoperit că în zona mediteraneană (arhipelagurile și Levant), consumul de aparate . În primul rând, din cauza echipamentelor electrocasnice a crescut, în al doilea rând de umiditate ridicată, în prezent clima, care determină un consum de energie mai mare de cicluri termodinamice.
La polul opus, regiunile interioare, cum ar fi Madrid și Castilia consumul de energie zboara. Este de 27% mai mare decât media națională motivată în primul rând de contraste termice de sezon. Acum foarte frig în timpul iernii și caldă în timpul verii. Prin urmare, 55% din consumul total al gospodăriilor în aceste zone se duce la încălzire.

totcevrei1.blogspot.com este un blog unde poti citi despre tot ce vrei sa stii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu