23.04.2014

Recenzie Completa Masina de Facut Paine Unold 68415

    unold-68415_poza-principala

    Masina de Paine UNOLD 68415 Design delicat - plăcere pentru toate simțurile

    O privire rapida reala


    El este o adevărată atracție. Combinația de succes de funcționalitate și tehnologie dovedită. Este construit într-o carcasă din oțel inoxidabil, sticlă și plastic negru. Cu 11 programe se descurcă cu orice aluat de 750-1200 grame.
      Partile interioare sunt facute cu un material antiaderent.

    Panel Tactil Modern

    unold-68415_panoul-tactil
Toata multitudinea de funcții pe care le are pot fi accesate cu ușurință prin intermediul panoului tactil ce are un design foarte modern si atractiv.


    Funcționarea și curățarea ușoară

    Funcția de pauză permite oprirea în orice moment și posibilitatea de a continua la ora dorită. Datorita faptului ca spatiul de copt este iluminat și în fereastra medalion de pe capac  domnul sau doamna Bucatar va avea întotdeauna posibilitatea de a vedea “ce se coace”. Sonrisa La ora de spalat o vom face fluierand, pentru că tava de coacere Quantanium se curăța în zero virgulă-nimic. Și, în cele din urmă cea mai bună parte:-rounder toate are chiar un program special pentru producția de gem.

    Galeria de Poze
    Get Adobe Flash player
     

    Detalii tehnice:

    Unold 68415 - Butonul de Pornire
      Unold 68415 - Fereastra Transparenta Superioara
    • De fabricatie Germana si este pe locul 1 in vanzari pe teritoriul Germaniei in categoria sa.
    • Putere: 615 W, 230 V ~, 50 Hz
    • Conținut: 750-1200 greutate g pâine
    • 11 de programe stocate și 1 program propriu programabilă: de bază / integrală / pâine albă / Quick / praf de drojdie / de copt / gem / aluat / integrală rapid / coacere / aluat rapid
    • Buton de selectare timp, pre-programabil pana la 13 ore
    • Se poate alege gradul de rumenire și dimensiunea pâinii
    • Curea dințată
    • Touch panel = panou de comanda tactil
    • Capac de sticla cu fereastra.
    • Fereastra de vizualizare mare
    • Pereti cuvei interioare este acoperita cu QuanTanium
    • Funcția pauză (buton de întrerupere pentru a adauga ingrediente.)
    • Transmisie prin curea dintata.
    • Accesorii: tava de copt detașabila din QuanTanium-stick , frământare, de tocare, cupa de măsurare , lingură de măsurare, manualul de instrucțiuni cu retete.

PUNCTE IN PLUS ȘI IN MINUS.
Avantaje
Dezavantaje
12 programe diferite de copt, inclusiv un program de exemplu rapid și un program de tort și altul pentru pâine fără gluten.
Culoare cojii de paine reglabila (alba, mediu, negru).
Fereastra exterioara și o lumină în cavitate astfel încât să puteți urmări procesul de coacere. Nu are nici un alimentator automat de exemplu, de exemplu pentru cazul in care aveți nevoie sa adăugati ingrediente suplimentare.
Funcția de pauză, astfel încât să întrerupeți doar procesul de coacere, fără a sacrifica calitatea pâinii.
Tava de copt antiaderenta usor de spalat8 Nu se lipeste).

 

Video Oficial de la gama de masini de facut paine de la firma Unold

Iata si cateva opinii de clientii care au folosit aceasta Masina de facut paine.

Puteti verifica ca aceste recenzii sunt reale in acest link. Pagina este in limba germana,
Panetone cu Masline si BranzaO Recenzie pozitiva De : P. Grumbach (Stuttgart, Baden-Württemberg)
Este interesant de stiut ca 234 din 242 de persoane au considerat aceasta recenzie utila
Decizia pentru a cumpara acest dispozitiv a fost utila, în orice caz.
avantaje în comparație cu alte dispozitive:
- capacul si vasul de copt -> Painile cad aproape de la sine, iar forma este foarte ușor de curățat.
- Iluminat interior -> Puteți urmări procesul de coacere (fără ajutorul unei lanterne)
- afișaj luminos -> puteți modifica setările, timp, etc - se pot citi foarte bine.
- Panou tactil -> suprafață de sticlă, care răspunde la atingere. Funcționează foarte bine și resturile de făină, etc sunt ușor de șters. Pe langa aceste avantaje, brutarul coace o pâine de mester foarte bun. Suntem incantati. Chiar și pâinea fără gluten este acum unul dintre soiurile noastre preferate. 'niciodata nu voi uita cat este de ușor:. de apă, făină, sare, drojdie, si zahar (in functie de reteta), selectați programul, Start -> Bucurați-vă de pâine. Puteți să-l programati să înceapă noaptea și aveti pentru micul dejun pâine caldă ... De la mine o recomandare puternică.
Sa vedem si o recenzie critica De: Christian Schmitz "Chriss"Paine cu Lapte
In acest caz 169 din 187 de persoane au considerat următoarea recenzie utila.
Am cumpărat această mașină și am fost primele trei zile foarte fericit cu ea . Nu este chiar asa de rezistenta cum este descrisa în unele recezii și rezultatul de coacere este constant foarte bun. Există mai multe rețete pentru gemuri, pâine, prăjituri și mult mai mult ce este descris în manualul anexat. Pâinea se dizolvă de non - stick de acoperire foarte ușor de mucegai de copt ... dar există , de asemenea, începe deja la neajuns .
Am observat după ce am copt două pâini că stratul antiaderent se dizolvă la niturile de la tava de copt. Deci, am trimis mașina inapoi și am obținut repede una noua în locul ei. Am fost multumiti de faptul ca schimbul s-a derulat ușor, de asemenea, am observat aceasi problemă cu noua mașină în funcțiune. Și după 3 sandwich-uri cu aceeași problemă. Stratul antiaderent se dizolvă în mai multe puncte ale formei de copt.

Am respectat cu scrupulozitate si atenție instrucțiunile de îngrijire. Deci erorile de operare sunt excluse .
Acum, am fost informat la telefon site-ul unde am cumparat-o. Acesta sa oferit să-mi dea banii inapoi, inclusiv taxele poștale. Deși mi-ar placea sa am unul nou. Ma tem totusi  ca probabil, poate aparea aceeași eroare din nou. Mă întreb dacă această problemă este deja cunoscuta și daca a aparut mai des .
Concluzie :
Foarte frumos de calitate cu deficiențe de prezentare. De înaltă calitate mașină de copt completa si de succes cu posibilitatea de a avea pâine ieftină. Recomandarea mea: Luati-va mainile de pe ea!
Iata inca o recenzie demna de a fi luata in considerare. De: Hace (Tirol)
unold-68415_deschisa
Am comandat aceasta masina de facut paine aproximativ o lună în urmă și se coace o pâine la fiecare 2-3 zile.
***************************** * aparatul în sine ****************************** + ușor de folosit + funcționează bine finisat+ metalic, destul de gros ( nu se poate imagina ce bine imi vine optiunea de pauza) + forma de metal, pâinea nu se lipeaste -> după coacere o ștergeți o singură dată cu o cârpă umedă. Pâinea este foarte, foarte ușor de obținut din tava de copt. + nu este silentioasa dar nici nu face galagie excesiva. Nu mă deranjează zgomotul când închid ușa la camera mea (cu toate astea nu o las sa functioneze peste noapte) + multe caracteristici, Click ca sa vezi oferta de astazi la acest articolnici unul  care sa nu aiba sens –> culoare (alba, mediu, negru), greutatea pâinii (mica, mare) , modul cald (care deține 1 oră după ce pâinea este terminata de copt). Iluminarea interioară este prea mare. + puteți utiliza, de asemenea, sa faceti gem (ar trebui, în acest scop, din cauza reziduurilor acide care se formează sa cumparati un al doilea numai pentru pâine) poate coace cozonaci.
********************* Manual de utilizare *************************************** + explicat pur și simplu + o mulțime de sfaturi bune – multe greseli de ortografie și erori de aspect -> în unele rețete a fost, probabil, în timpul imprimării un "link". -> E doar un cadru gol acolo unde ar trebui să fie imagini.
************ ****************** gust: ****************************** + mixuri de copt finisate -> foarte bune - retete din Manualul de instrucțiuni inclus (partea germană 31 de pagini (12 pagini rețete)) - din păcate> este de multe ori o lipsă de gust, multe de gust bland (dar până acum am încercat doar cinci astfel de rețete). + ingrediente suplimentare (nuci, stafide, fructe, ciocolata) pot fi adaugate cu usurinta. + cozonacii sunt mai greu de facut, dar sunt buni la gustSonrisa 
****************************** CONCLUZIE **** ************************** Eu nu pot sa mai stau fara aces aparat - Sper ca supravietuiasca mult timp!

Unold 68415 Revizie de Claudiu Narita on . Maestrul Brutar Unold 68415 Recenzie Unold 68415, maestrul brutar la domiciliu pentru paine, cozonaci si nu numai. Rating: 4.3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu