25.01.2014

Revizie: Asus RT-AC68U. O Nouă Rasă de Router

Introducere Asus RT-AC68U și hardware
  1. Router neutru
  2. Nor și alte beneficii
  3. Wifi - performanță AC .
  4. Analiză și Concluzii
  5. Informații de bază
Procesor : ARM dual core
  • RAM , Flash : 256MB și 128MB
  • Moduri WiFi: 600mpbs WiFi - N , 1300mpbs Wireless- AC
  • Web Producator : ASUS
ASUS RT-AC68U
Rated 4.1/5 based on 1454 reviews
Cu Wifi - AC au atins un nou concept de router reîncearcă să fie rege de rețeaua noastră și merg mai departe pentru a fi versatil. În plus, cu integrarea cloud și hardware de înaltă performanță .

Introducere


Wifi - AC a fost stabilită ca fiind soluția perfectă pentru comunicații fără fir de mare viteză , care permit în sfârșit să profite de conexiuni la internet mai rapide sau de streaming video HD sau viteze doar de conectare și care au mult mai puțin de invidiat faţă de conexiunile cu cablu. Cu scadența de această tehnologie sunt , de asemenea, generații de routere ce vor lua din nou în centrul atenției rețeaua noastră prin introducerea de mult mai multe caracteristici și beneficii de nivel profesional . ASUS RT-AC68U este un bun exemplu de ceea ce spun și acum știu de ce.

 
Revizie: Asus RT-AC68U

Caracteristici Hardware ASUS RT-AC68U

Gândește-te la tot ceea ce ai cere unui router, pentru a avea la domiciliu, și, desigur, că dorințele dumneavoastră să fie ambițioase, veți găsi în ASUS RT-AC68U un router pentru care aţmerge pe jos pentru a-l căuta daca este nevoie. Este o minune de hardware , are un design atent, detaliu și calitate este solvent în beneficii major . Una dintre cele mai bune routere ce putem găsi în piață și, de asemenea, unul dintre cele mai complete.
La ASUS RT-AC68U tot este remarcabil , mai ales hardware-ul lor . Acesta are un procesor dual core ( ARM ), care reușește să dea viață la un router în cazul în care totul este puterea și viteza. Acesta este dotat cu 128MB de memorie Flash pentru un ROM elaborat și 256 MB de RAM pentru calitate multitasking. Ea are hardware spectacular şi modern de mare NAS.
Este însoțit de o primă conectivitate fizică cu două porturi USB unde una dintre ele este USB 3.0 și unul USB 2.0 . În plus, găsim un comutator Gigabit cu patru porturi și porturi WAN , de asemenea, gigabit.

  ASUS RT-AC68U vedere din spate

Conectivitata fara cablu vine cu un AC chipset WiFi generație cu două canal , 2.4 și 5 GHz, cu o capacitate de până la 1300mbps AC în modul 5GHz și de până la 600Mbps în modul de 2.4GHz. Benzile sunt independente, astfel încât să putem diversifica uzul de lățime de bandă, și are un sistem de antene de mare putere ( 3x3 ) funcționalitate MIMO - direcționale.
Procesorul are o capacitate de procesare de până la 300.000 de sesiuni concurente, accidente sau probleme de P2P sau un număr mare de utilizatori, puteți gestiona de fapt, download-uri, plus multe alte funcții, de la controlul de imprimante, de stocare in retea, streaming, conectivitate la nivel mondial, IPTV, etc. Să trecem un pic la detalii.


Router Neutru

ASUS RT-AC68U side-view
ASUS RT-AC68U are un hardware complet la nivel de router si contează cu un sistem de software complet care il face un router neutru foarte versatil. Putem folosi atât pentru ADSL, FTTH, fibra + coaxial etc. Dar, în unele cazuri, trebuie să depindă de un modem intermedia . Acest lucru se întâmplă cu toate routerele neutre. Acest model permite , de asemenea, utilizarea de mai multe funcții WAN echilibrare simultan. Putem folosi conectorul WAN și un conector LAN suplimentar și mai mult, de asemenea, se pot folosi conexiuni 3G/4G prin adaptor conectat prin portul USB. Putem , de asemenea, folosi ca un server VPN în plus față de alte caracteristici comune, cum ar fi DHCP, NAT, Firewall, etc .
Una din facilitățile sale renovat , datorită puterii mai mare de procesor, acesta este capabil de a descărca centru și mass-media de streaming centru plus față de rețeaua noastră de stocare la nivel mondial. Prin conector USB 3.0, putem avea atât Wifi și WiFi - N - AC ce sunt conexiuni viteze foarte mari . De fapt, testele noastre de performanta pe WiFi sunt excepționale și hardware-ul a permis orice unitate USB 3.0 conectată, vom dezvolta puteri depline de viteza de citire și scriere.

ASUS RT-AC68U interface ASUS RT-AC68U interface2
RT-AC68U are un design vertical, pentru a maximiza acoperirea wireless. Mod 2.4, prin natura sa , ne va da mai multă acoperire, datorită noului sistem de antenă , și 5GHz să ne dea mai multă viteză. Modul AC funcționează numai la 5GHz. Pe partea frontala putem găsi diferite LED-uri pentru a ne indica modul în care funcţionează fiecare conector fizic, inclusiv USB, de asemenea, modurile wireless de 2,4 și 5 GHz. Pe partea de butoane de acces rapid găsim la asocierea WPS și activarea și dezactivarea Wi-Fi. Vom găsi, de asemenea un buton de pe partea din spate cu care se pot dezactiva LED-urile de pe router. Pare o prostie, dar cu siguranță mai mult de un utilizator o va aprecia.
 

Nor și alte beneficii

Orice router modern, de prestigiu, trebuie să aibă propria sa tehnologie cloud, care ne permite, datorită serviciilor de localizare a producătorului, acces a la funcționalitaţile routerului nostru de oriunde şi de la mai multe dispozitive. În cazul ASUS va avea tehnologia ASUS AICloud. Un sistem Cloud, care ne permite să acceseze datele de pe drive-uri USB conectate la router, de flux și de a încărca și descărca fișiere. Are clienti pentru platformele mobile importante ( iOS și Android ) și este gratuit. Dacă avem o conexiune cu o bună lățime de bandă putem viziona filme, muzică joc și mai mult.
ASUS_RT-AC68U_asus-aicloud
Această nouă generație beneficiază de progrese în standard veteran Broadcom WiFi - N pentru a ajunge la viteze de până la 600Mbps in banda de 5GHz. Acest lucru nu înseamnă că ne putem folosi 1900mpbs printr- o singură conexiune, viteza maximă Wifi - AC este 1300mbps, dar putem profita de faptul că debitul total vine cu ajutorul a două benzi simultane.
Una dintre cele mai bune parti de acest router este interfata web de configurare și utilitare sa care fac ca implementarea acestui router sa fie floare la ureche. Oricine îl poate pune la treabă în câteva minute, cu unul din " vrajitori " lor, dar ea trece aproape de opțiunea de setări avansate de la început, oferind opțiuni care nu este niciodată rău să le luam în seama.

Interfața este foarte vizuală, cum ar fi BIOS-ul UEFI de aceeași marcă, atractivă și accesibilă, cu o cantitate mare de informații și link-uri directe către cele mai importante funcții din fiecare secțiune. Monitorizate și are un jurnal de sistem bun și o mulțime de opțiuni pentru a avea un management profesionist, aproape de rețeaua noastră .
În cadrul acestei funcționalități extinse îmi place cea mai ușoară cale de a gestiona oaspeții conectaţi la rețeaua noastră. Putem limita repede aceste persoane la doar acces la Internet, în imposibilitatea de a vedea sau de a vizita dispozitivele noastre private. De asemenea, puteți seta un server VPN cu criptare MPPE accesa rețea direct și confidențial de oriunde în lume.

Caracteristici de ordinul întâi, precum și un puternic de utilizare sensibile QOS, care păstrează serviciile prioritare primare, dar lasă restul în fundal atunci când aveți cu adevărat lățime de bandă și disponibilitate.
 

Performanță Wifi - AC.

Capacitățile de gestionare de stocare de această generație de routere face din ce in ce mai tentant pentru a le folosi ca un mijloc de a salva alte dispozitive de stocare scumpe, cum ar fi facilități moderne NAS. Ne putem conecta un drive USB 3.0, acesta poate fi chiar auto-alimentat de router și să ne salveze un dispozitiv de pe rețeaua noastră. Procesorul acestui router are puterea de a gestiona rețeaua noastră de mare viteză, conectivitatea la Internet , protejează dispozitivele noastre în timp cepune în mișcare cantități mari de date la viteze de USB 3.0. Aici sunt unele dintre mesele noastre de performanță, atât WiFi - N, Wireless - AC și router Gigabit Ethernet , folosind acest lucru ca pe un mijloc de management de stocare. Am adăugat , de asemenea, un alt tabel în mișcare aceeași cantitate de date într-o înaltă performanță NAS bazat pe procesor Intel Atom . Intotdeauna folosind conectivitatea cu fir sau fără fir de acest router.


Viteza de înregistrare. USB 3.0 HDD conectat la portul USB 3.0 pe RT - AC68U

Recording speed. USB 3.0 HDD connected to USB 3.0 port on the RT-AC68U

Viteza de înregistrare . RAID 5 conectat la Synology DS1511 folosind ASUS RT-AC68U ca router:

Recording speed. RAID 5 connected to Synology DS1511 using the RT-AC68U as router

Cu aceste viteze se poate, de exemplu, face conexiunea de bandă largă, cu 100 - 200MB WiFi, sau redarea de conținut HD, la orice dispozitiv wireless . WiFi și AC este viitorul real al acestei tehnologii și un salt cuantic care va fi adoptat de către toate tipurile de dispozitive în lunile următoare.

Analiză și Concluzii

Există trei sau patru routere din această generație cu chipset Broadcom care au inundat piața în ultimele zile. Avem aceast ASUS, Netgear, Linksys ... toate brandurile adoptează acest chipset și introducerea procesoarelor moderne ARM cu frecvențe cuprinse între 300 - 600MHz capabil să facă un salt calitativ în ceea ce stim ca router de casă.

Este devreme pentru a vedea cine este câstigatorul acestei generații de routere ASU , dar cu siguranță nu este poziționat așa cum a fost în generații. Acest router este puternic și accesibil în același timp, cu un firmware a lucrat destul de bine și chiar permite dezvoltarea constantă , pentru utilizatorii mai experimentați , modificări de frecvență ( mai mult ), pe procesor încorporat.
 
totcevrei1.blogspot.ro este un blog unde poti citi despre tot ce vrei sa stii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu