27.01.2014

Sony Xperia Z1 Compact Revizie: Telefon mic si de Alta Calitate

Sony speră cele mai recente smartphone create de ei sa apeleze la oamenii care doresc un telefon mic, dar de calitate superioară. Și cu un aparat de fotografiat puternic, de viață a bateriei impresionantă și procesor super-rapid, se va putea obţine acest obiectiv.
Sony Xperia Z1 Compact

Click aici pentru a vedea pretul in Amazon!

Click aici pentu a vedea pretul en ebay!

Sony Xperia Z1 Compact - Revisión


Sony a decis că în piața de smartphone-uri premium, mai mic poate fi mai frumos. După ce a atins punctul culminant cu 6.44 in Xperia Z Ultra phablet, cele mai recente smartphone de la Sony au un ecran 4.3in - mult mai mic decât 5IN de Samsung Galaxy S4 sau 4.7in HTC One - și este întins ca un "premium compact", mai degrabă decât un telefon Android cu buget mic. Atunci când telefonul a fost anuntat in ianuarie, cap Sony Mobile din Europa, Pierre Perron, a afirmat ca Sony a "inventat propriul noastru segment de piață: premium smartphone Android compact". Sony vede o piață importantă pentru smartphone Android mai mici, mai ușor de gestionat si care vizează caracteristici în mod specific similare cu iPhone și cu mâinile mici în minte, dar fără a compromite calitatea sau caietul de sarcini.

Proiectat pentru a fi mic, dar nu ieftin

sony xperia z1 compact - revision
 
Sony Xperia Z1 Compact, așa cum sugerează și numele, se pare ca a retractat Xperia Z1 – un ecran plan, atât față și spate cu marginile rotunjite de metal disponibil în negru, alb, galben și roz.
Acesta este solid construit, în cazul în care un pic mai dens, și este construit din materiale de calitate. Acesta cantareste 137g - relativ greu pentru un smartphone premium, dat fiind că cele mai multe cântăresc mai puțin de 130g, chiar cu ecrane 5IN mai mari - dar nu este suficient de mare pentru a fi vizibile în uz.
Statura sa mica este ușor de utilizat pentru un puternic smartphone Android, premium. Ușor de utilizat cu o singură mână, se potriveste bine in palma si are buton de plasament bun, ceea ce înseamnă că pentru a ajunge la butoanele de alimentare sau de volum nu are nevoie de dexteritate de un chitarist spaniol. Z1 Compact aluneca cu ușurință în buzunare, ceva care este adesea trecut cu vederea de smartphone-uri mult mai mari.
Ca și celelalte modele din Xperia "Z", gama Sony, Compact Z1 este impermeabil și rezistent la praf. Asta înseamnă că sloturi pentru portul microUSB, cartela SIM și sloturi microSD sunt acoperite de usi sigilate, dar din fericire portul căști este expus, impermeabilizat in interior.
Sony a echipat Z1 compact cu un ecran de 4.3in, cu o rezoluție de 720p ceea ce înseamnă că are o densitate a ecranului de 342 de pixeli pe inch. Cele mai multe smartphone-uri Android premium cu ecrane de mari 5IN au o densitate de pixeli mult mai mari în regiunea de 445ppi, dar diferența nu este semnificativă la distanțe utilizabile.
Ecranul arata ascuțit, pline de culoare și vibrant. Acesta include tehnologia Bravia de la divizia TV Sony numit "Triluminos", care sporește saturația de ansamblu culoare, precizie a culorilor și contrast, și ca urmare face fotografii și clipuri video ce arată foarte bine pe ecranul de 4.3in.

Specificații

  • Ecran: 4.3in 720p afișaj HD
  • Procesor: 2,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800
  • RAM: 2GB de RAM
  • De stocare: 16 GB, plus un slot pentru card microSD pentru extinderea
  • Sistem de operare: Android 4.3 "Jelly Bean"
  • Camera: spate 20,7-megapixeli si camera frontala de 2 megapixeli
  • Conectivitate: 4G LTE, Wi-Fi (n / ac), Bluetooth 4.0 LE, NFC și GPS
  • Dimensiuni: 127 x 64,9 x 9.5mm
  • Greutate: 137g
Rapid și durează două zile
sony xperia z1 compact Xperia Z1 Compact este prima încercare de la Sony la un "premium compact", și, ca atare, a înghesuiți cât mai multe componente high-end ar fi posibil în telefon 4.3in.
În centrul său este același top-end procesor 2,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon, care este una dintre cele mai rapide și mai puternice chips-uri disponibile in prezent intr-un smartphone sau tabletă. 
Care face Compact Z1 suficient de puternic să se ocupe de tot ceea ce este posibil să vrei să faci pe un smartphone modern - jocuri cu grafică intensivă, aplicații de încărcare imediate și nu există nici un retras de utilizare. Cu 2GB de memorie RAM montat, multitasking este fluid şi resulta uşor facilitând schimbarea între aplicații care rulează netede și fără întreruperi, ceva care de multe ori nu se poate spune de alte telefoane Android, cum ar fi, Samsung Galaxy S4 Mini. 
Sony Xperia Z1 Compact are 16GB de memorie integrată, care este o mulțime de spațiu pentru a stoca aplicații, de asemenea, un slot pentru card microSD pentru extinderea memoriei de până la 64GB pentru stocarea de muzică, fotografii și clipuri video. 
Telefoanele mai mici sunt predispuse la viață a bateriei de scurtă durata, care este în primul rând până la lipsa de spațiu disponibil în cadre mai mici, în care pentru a se potrivi o baterie mai mare. Sony Z1 Compact dotat cu o considerabilă 2300 mAh, care, deși de capacitate mai mică decât multe smartphone-uri mai mari, cum ar fi bateria de 2.600 mAh în 5in Samsung Galaxy S4 este semnificativ mai mare decât mAh 1.900 montate pe Samsung Galaxy S4 Mini, de exemplu. 
Astfel, Compact Z1 a durat aproximativ două zile de utilizare deplină cu aproximativ două ore de email-uri, o oră de navigare, 30 de minute de video și conectivitate constant primind mesaje și notificări. În mâinile majoritaţii Compact este probabil să dureze mult mai mult. 
Sony a integrat, de asemenea, unele moduri agresive de economisire a energiei, complet automate se numește modul "Stamina", care se oprește inhibă consumul de energie atunci când ecranul telefonului este oprit. Mod de rezistență ce este capabil de a extinde durata de viață a bateriei în așteptare de aproximativ 50 la 75%, ar trebui să aveți nevoie pentru a fi departe de un încărcător pentru perioade mai lungi. 

Încă Jelly Bean

sony xperia z1 - partea din spate În timp ce Compact Z1 dezamăgitor nu este livrat cu cea mai recentă versiune a software-ului Android, limitat la Android 4.3 "Jelly Bean", în loc de 4,4 "KitKat", personalizari Sony la experiența Android standard, sunt ușoare și ușor de utilizat.
O suită de aplicații Sony vin pre-instalate, inclusiv aplicația de muzică Sony Walkman și aplicațiile de servicii de abonament mass-media "nelimitat" de la Sony, care oferă acces la filme și muzică pentru o taxă lunară, dar toate acestea pot fi ignorate în condiții de siguranță, dacă preferați alternative cum ar fi Spotify sau Netflix. 
Sony Z1 Compact are acces deplin la magazinul Google Play, inclusiv aplicații de standard de Android, vine cu toate aplicațiile standard, Google, inclusiv Gmail, Maps, Google+, căutare și Google now. 
Pentru jocuri, Compact Z1 este, de asemenea, un dispozitiv certificat PlayStation, ceea ce înseamnă că are acces la magazinul PlayStation Mobile pentru cumpararea jocurilor PS1 și alte jocuri PlayStation. 
Software-ul ce rulează pe Xperia Z1 Compact ar trebui să fie familiar pentru oricine care a folosit un smartphone Android înainte, în căutarea și acționează foarte similar cu experienta Android standard perfect utilizabil.
 

Camera plină de distracție


Una dintre cele mai mari caracteristici remarcabile ale Compactului Z1 față de alte "Mini", concurenți, cum ar fi Samsung Galaxy S4 Mini și HTC One Mini este aparatul de fotografiat. 
Sony a reușit să se strecoare aceeași cameră de 20,7 megapixeli, impresionantă de la Xperia Z1 full-size în versiune Compact, iar rezultatele sunt foarte bune. Vizorul este incredibil de rapid si fara lag, fotografiile sunt clare, detaliate și pline de culoare, în timp ce modul Superior Auto face a lua o imagine mare cu aspect foarte ușor. 
Z1 Compact are, de asemenea, un buton dedicat de declansare în două etape, la fel ca un aparat de fotografiat tradițional, și poate fi folosit pentru a lansa aplicația camerei chiar și atunci când telefonul este blocat, face capturarea într-o clipă rapid şi mai ușor. 
Un mod "Timeshift" este de asemenea disponibil, care surprinde o serie de fotografii înainte și după ce a apăsat butonul de captură pentru a vă asigura că obține poza potrivită - ceva deosebit de util dacă sunteți încercarea de a captura primii pași unui copil sau o celebritate într-o curse cu o mașină frumoasă.
Sony oferă, de asemenea, utilizatorului o varietate de controale manuale, un este necesar sa intraţi în aspecte de control, cum ar fi balansul de alb, setări ISO sau contorizarea.
În plus, la versiunea standard de camera, Sony a folosit, de asemenea, camera foto impresionant de a avea un pic de distracție. Camera cu efect de realitate augmentată, de exemplu, se va suprapune unui mers pe jos, un hohotitor dinozaur în lumea reală, sau va pune casca de cavaler pe prieteni și familie. 
Cererea Sony Info-Eye este capabilă să recunoască vizual obiecte, repere, text și codurile QR. Se poate identifica o sticlă de vin, de exemplu, și arată recenzii, informații mai detaliate cu privire la regiunea de unde a venit de la și ce alimente este probabil de a merge cel mai bine cu acel vin - o caracteristică la îndemână care vă permite să pretindeţi că știţi mai multe despre vin decât faptul că a fost pe oferta de la supermarket-ul local. 
sony xperia z1 compactVeredicto: un pequeño gran teléfono con Android, la prima
Verdict: un mare dar mic telefon Android, premium
Sony a identificat un decalaj în piață, toate cântând-toate-dans smartphone Android ambalate într-un cadru de dimensiuni mai mici. 4.3in Xperia Z1 Compact este prima lovitură de cuțit la captarea acestui segmernt de piață, și ca un telefon Android cu non-compromisuri mai mici este o foarte buna prima încercare. 
Sony a făcut un foarte bun mic telefon Android cu Xperia Z1 Compact, dar cea mai mare problema este dacă cineva vrea un premium la prețuri mai mici smartphone Android. Comparativ cu competiția "mini". 
Cel mai mic din linia Xperia Z se simte bine în mână, este construit robust si este rezistent la apa. Acesta are un ecran mare, un aparat foto excelent și aplicații pur și simplu zbura pe procesorul puternic. 
De asemenea, durează aproximativ două zile cu o singură încărcare, fără a fi nevoie să recurgă la gestionarea agresiva a energiei. Este putin mai subtire decat alte telefoane concurente, cum ar fi 4in iPhone 5S, și este puțin mai greu, dar, în general, în utilizarea sa un este vizibil. Cadrului său mai mic îl face ușor de utilizat cu o singură mână și aluneca în buzunar. 
Sony Z1 Compact este primul dintr-o nouă generație de telefoane Android, premium mici. Acum, la timp pentru a vedea dacă acest decalaj de piață care Sony pare să fi identificat într-adevăr există.

Clasificación:
Sony Xperia Z1 Compact 
Rated 4.5/5 based on 20 reviews
Pro: Camera rapidă, mare, slot impermeabil, compact, card microSD 
Contra: Nu este cea mai recentă versiune de Android, relativ greu pentru dimensiunea sa, usi porturi de impermeabilizare poate fi problematică

totcevrei1.blogspot.com este un blog unde poti citi despre tot ce vrei sa stii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu