23.01.2014

Top 10 Whisky-uri din Lume

Whisky este una dintre băuturile cele clasice. Unii il beau la sfarsitul unei zile grele la locul de muncă sau pur și simplu bucurați-vă de gustul sau. Dar nu toată lumea are aceeași calitate și prestigiu.




Prin urmare, vom prezenta cele mai bune zece whisky-uri din lume:


Balblair 1975 Vintage

top 10 whisky - balblair



Acest lucru este un malt whisky unic. Ea are o culoare chihlimbar bogat cu accente de cupru și oferă un gust cremos, cu note de ciocolată.
Există doar 3.000 de sticle din acest whisky de epocă. În 2010 el a câștigat premiul întâi la Premiile World Whisky. Fondată în 1790 Balblair este una dintre cele mai vechi distilerii active în Scoția.


Macallan Estate Rezerva 1824

Top 10 whisky - magallan
O aroma intensa de fructe și lasă o amintire de neuitat. Cel mai bun mod de a se bucura de el, dar dacă vi se pare prea puternic doar să adăugați gheață, apă sau ambele.
Un whisky unic, deoarece este păstrat în butoaie de sherry, care sa-u facut și rezervat pentru această ediție. In plus, sticlele vechi cu conținut de alcool de 80 °.


Chivas Regal 18

Top 10 whisky - chivas regal

Chivas Regal Scotch 18 este un amestec premium de peste 20 de whisky-urile cele mai exclusiviste de malț.
O ceasca de acest uragan aur lichid produce senzații pe cerul gurii. Cu note de ciocolată, nuci, caramel și citrice portocale și picant.


Cardhu Single Malt 12 ani

top 10 whisky - cardu

Este comoara regiunii Scottish Speyside, o regiune care găzduiește multe dintre distilerii din țară. Mai mult decât atât, acesta a fost cel mai bun ambasador la nivel mondial.
Cu peste o sută de ani de istorie, Cardhu 12 este moale, matasos si delicat ce poate bea în orice moment al zilei.


Macallan Single Malt 64 în Lalique

top 10 whisky - macallan


Macallan Lalique si-au unit fortele cu privire la 150 de ani de René Lalique, fondatorul casei de design francez. Rezultatul: cea mai scumpă sticlă de whisky din lume.
Doar o sticlă realizata de meșteri păstreaza cea mai veche distilerie de whisky scoțian. După turneu mai multe țări, sticla a fost licitat la Sotheby pentru 460,000 dolari.


Yamazaki 18

top 10 whisky - yamazaki 18


Un whisky japonez facut din ingrediente naturale sută la sută și distilat în mod tradițional japonez, în armonie cu natura.
O băutură tonuri cu corp, cum ar fi cires oferă un nou început și un finisaj este doar seco.No whisky, dar aceasta este istoria din Japonia, așa cum se face în cea mai veche distilerie din țară.


Highland Park 50 ani

top 10 whisky - highland park


Este cea mai veche distilerie de whisky scoțian. Prin urmare, ea a creat o editie limitata de 275 de sticle de această ediție.
Fiecare dintre sticle este de argint lucrate manual reflectă influența mării, vremea sălbatic și trecerea timpului.
Acest whisky remarcabil are note de zahăr portocaliu șiproduce un finisaj foarte picant.


Johnnie Walker Blue Label

top 10 whisky - jonnie walker blue label


Acesta este cel mai bun produs de brand care inițial a oferit numai la drepturi de autor britanic. Un amestec unic de 40 de whisky-uri de la distilerie, fiecare in varsta de 50 de ani, a creat o astfel de băutură delicioasă.
Blue Label păstrează inconfundabil caracteristica aroma de fum de Johnnie Walker. Fiecare flacon vine în cutii cu un număr de serie scrise de mână.


Talisker 20

top 10 whisky - talisker 20


Această ediție este exclusiva și foarte special, așa cum a învechit în butoaie de sherry, creând o armonie între dulce

și amar.
Talisker 20 avere inundat cerul gurii, bucurându-se de dulceata de malt, cu note de sherry și ulei, cu arome de fructe si vanilie.
Un whisky premium, din care s-au produs numai 9.000 de sticle.


Lagavulin 16

top 10 whisky - legavulin 16

Lagavulin este un tip de whisky perfect pentru iubitorii de whisky de fum. Edition 16 este unul dintre cele mai bune creatiile sale.
O aromă de frumos, de fum și gust ocean. Finisajul este lung, uscat si cald. Un whisky clasic perfect pentru orice ocazie.




Citeste un post relacionat despre vodkarara si speciala.



totcevrei1.blogspot.ro este un blog unde poti citi despre tot ce vrei sa stii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu