27.01.2014

Motorola Moto X Revizie

Motorola Moto X Revisión
9/10 pentru Motorola Moto X Revizie
  • CABLU: Ecran Sharp, procesor puternic, construcţie robustă, viață bună a bateriei, control fara a atinge (touchless), 4G
  • OBOSIT: Peste două ori prețul de Moto G, nici o memorie extensibila
  • PRET: Click aici pentru a vedea pret in Amazon Spania
Motorola Moto X
4.1/5 stars
Moto X primu telefon de Motorola dupe ce Google a preluat controlul.

Design


Pe această dovadă, Motorola (sau este Google?) stie ce este important într-un smartphone. Deci, există un ecran amoled și o mulțime de putere, plus conectivitate 4G și o mult mai mult.
În primul rând lucrurile de prima calitate. Partea din spate are o curbă distinctivă, bombat la mijloc și conic un pic la partea de sus și de jos. Textură ușoară înapoi ce se simte frumos la atingere, dar să fiu sincer, curba face o diferență foarte mică.
Ecranul de 4.7 inch este un pic mai mare decât Moto G 4.5-incher dar păstrează aceeași rezoluție de 1280 pixeli X720 (312ppi). Care este considerabil mai mică decât alt telefon emblematic de Google, Nexus 5, și de fapt, ușor mai puțin clare decât Moto G, deoarece pixelii se întind pe o suprafață mai mare. Ea încă arată frumos cu multe culoriclare și intense.
Moto-X-parte-trasera

Android, caracteristici și procesor

Motorola Moto X este dotat cu cea mai nouă versiune 4.4 KitKat de Android, care include câteva îmbunătățiri incrementale, dar nu atât de mult în modul de "must-have.
Moto X are "control touchless", care funcționează prin a spune sloganul "OK Google Now", chiar și atunci când în modul în aşteptare al telefonului. Puteți apoi folosi comenzó verbale pentru a apela numere, găsi locații, folosind Google Maps și căutare pe web. Se potrivește cu sunetul vocii tale, și nu se va deschide pentru alții. Acest aspect pare să funcționeze destul de bine, dar se poate confunda cu zgomotul de fond, și nu a recunoscut întotdeauna cererile noastre vocale, mai ales atunci când au fost implicate nume. Totusi, acesta funcționează destul de bine pentru a vă încuraja să va formaţi obiceiul de a folosi aceasta caracteristică.
Procesorul dual-core de la 1.7GHz este susținut de 2GB de RAM. Poate că ar fi fost frumos sa putem vedea o versiune quad-core, dar se mișcă extrem de rapid, vâjâind prin aplicații și meniuri fără un indiciu de întârziere. De referință nostru AnTuTu a pus în mod clar înainte de Moto G prea - cu un scor de 23013 la 17222.
Motorola_Moto_X_fotografía_de_prueba

Fotografía

Cameră de 10 megapixeli are de două ori mai mulţi megapixeli decât Moto G (și de două ori mai mult decât Nexus 5) și setările au fost ținute în mod deliberat simplu. Nu există nici o opțiune pentru a regla rezoluția, balansul de alb, etc - este destul de mult configurata pentru a fotografía fara multe configurari, iPhone-stil, deși vă poate aduce în HDR sau setările panoramice, precum si flash. Există, de asemenea, un truc de control gest care vă permite să porniți aparatul de fotografiat prin agitarea telefonului. Fotografiază foarte repede și de calitate imaginii este destul de bune în general, cu muchii ascuțite, de culoare şi bun echilibru împreună cui un nivel decent de detaliu. Există, de asemenea, o camera de 2 megapixeli pe partea din fata pentru apeluri video.

Memorie inteligentă, 16GB disponibil pe versiunea standard, dar te-ai blocat cu asta ca nu exista nici o optiune de a extinde memoria prin card microSD.
Durata bateriei puțin mai mică decât versiunea Moto G, dar încă livrate confortabil o zi și mai mult de consum regulat.

SPECIFICAȚII

Software: Android 4.4 KitKat
Procesator: Procesator de dublu nucleu de 1,7 GHz Qualcomm Snapdragon400
Ranura pentru Memorie: Nu
Visualizare: 1280x720 píxeli 4.7in
Conectivitate: Wi-Fi b / g / n / ac, Bluetooth 4.0
Porturi: microUSB, conector pentru casti de 3,5 mm

Aparat foto:










10 megapixeli cu autofocus, flash LED, camera frontală 2 megapixel
Reprodutor de vídeo:
MPEG4, H.263, H.264, VP8
Reprodutor de audio:
AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC +, eAAC +, MP3, PCM, FLAC, MIDI, QCELP, EVRC, OGG / Vorbis
Radio:
Da
Baterie:
2200mAh
Dimensiuni:
129x65x10mm
Greutate:
130g

Concluzie

Motorola Moto X are un ecran ceva mai mare,  procesator mai rapid, camera si memorie mai buna decât Moto G, precum și conectivitate 4G. Contra el Nexus 5
are un ecran puțin mai mic și un procesor mai puternic, dar o camera mai buna. Plus are gubbins "de control touchless", ceea ce este frumos, dar, probabil, mai mult un semn a ceea ce este va veni, mai degrabă decât ceea ce e aici acum.


totcevrei1.blogspot.com este un blog unde poti citi despre tot ce vrei sa stii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu